Leuk voor op je bruiloft: Een frietkraam op locatie

Friet

Als je een feest of partij aan het organiseren bent en je bent op zoek naar een originele catering die niet al te duur is, dan zou je een frietkraam op locatie kunnen overwegen. Niks geen dure, luxe catering die aan tafel wordt geserveerd, geen uitgebreide buffetten waarom iedereen maar van de helft weet wat het is, maar gewoon een lekker ouderwets frietje met een kroket of frikandel. Een frietkraam op locatie is niet alleen super origineel (want mensen verwachten het natuurlijk niet) maar het wordt ook nog eens door bijna iedereen gewaardeerd. Zeker op feestjes waarbij alcohol geschonken wordt is de smaak van een versgebakken frietje met goede mayonaise iets wat velen zullen kunnen waarderen.

 

Een frietkraam op locatie is lekker goedkoop

Wie al eens heeft georiënteerd op prijzen van catering weet hoe duur dat kan zijn. Prijzen lopen vaak op tot rond de €30 per persoon. Mede om die reden huren steeds meer mensen een heuse frietkraam op locatie. Deze is namelijk (afhankelijk van welke je kiest uiteraard) vele malen goedkoper dan een catering laten komen, al dan niet in buffetvorm. Frietjes en snacks zijn natuurlijk sowieso al goedkoper dan ander catering-voedsel, maar doordat de kraam alleen bakt wat mensen bestellen is er ook nog eens geen voedselverspilling. Iets wat bij een normale catering natuurlijk wel het geval is. Daarbij wordt namelijk standaard teveel gemaakt, zodat iedereen gegarandeerd genoeg te eten heeft.

 

Sluit de avond af met een frietje

Je kunt die frietkraam op locatie natuurlijk inzetten rond etenstijd, maar veel feestjes beginnen natuurlijk pas rond een uur of 20.00. Het gebeurt dan ook veel vaker dat mensen hem inhuren om zo tussen 22.00 en 23.00 aanwezig te zijn en gedurende die tijd al je gasten te voorzien van onbeperkte frietjes en snacks. Vaak kun je zelf kiezen welke snacks je wilt aanbieden en welke sauzen je erbij wilt, dus er is heus wat speling in de kosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *