Jouw kappersafspraak in Amsterdam

Highlights Amsterdam

Is jouw haar toe aan een upgrade, wil je eens helemaal iets anders, of ziet jouw haar er saai en futloos uit? Denk eens aan highlights, een prachtige balayage of een keratine behandeling! Highlights zijn een paar tinten lichtere plukjes verspreid door jouw haar en kunnen jouw kapsel een veel frissere en zomerse uitstraling geven. Ook balayage, wat veel lijkt op highlights, geven jouw kapsel een frisse look en daarnaast heb je weinig te maken met uitgroei, ideaal! Balayage wordt namelijk wat lager gezet dan highlights, die direct vanaf je hoofdhuid gezet worden. Er zijn genoeg kappers in Amsterdam waar jij terecht kan voor highlighs of balayage!

 

Keratine behandeling

Een keratine behandeling is misschien een wat onbekender begrip dan highlights en balayage. Keratine behandelingen worden steeds populairder, het is namelijk een gezonde manier om jouw haar een boost te geven. Bij een keratine behandeling wordt het keratine gehalte in je haar hersteld, wat een stralend zacht en glad resultaat oplevert. Keratine is een stof dat van nature al in het haar zit. Deze hoeveelheid aan keratine kan sterk verminderen wanneer je regelmatig je haar verft, stijlt en föhnt. Je haar beschadigt op deze manier namelijk flink en daardoor vermindert ook de hoeveelheid keratine. Dankzij een keratine behandeling wordt het gehalte in je haar weer herstelt!

 

Naar welke kapper ga jij?

Het is belangrijk om je van tevoren goed te verdiepen in de verschillende kappers in Amsterdam waar jij terecht kan. Lees je goed in op internet, of vraag eens rond bij vrienden of kennissen. Kappers kunnen enorm variëren in prijzen terwijl soms de kwaliteit niet eens beter is. Lees daarom altijd recensies van mensen die jou voor gingen bij de desbetreffende kapper. Vaak vind je op de site veel informatie over de producten die worden gebruikt en waar de kapper gespecialiseerd in is. Ga dus goed bij jezelf na wat voor jou belangrijk is en maak een goede beslissing in de keuze tussen de kappers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *