White wash winkelkasten zijn perfect voor productpresentatie

White wash winkelkasten

Iedereen die een eigen winkel heeft weet hoe belangrijk het is om producten op de juiste manier te presenteren. Dit kun je als je vooral kleine producten verkoopt heel goed doen met white wash winkelkasten. Dit zijn houten meubels die vaak op maat zijn gemaakt, met een laag white wash verf eroverheen. Dit type meubels is al jaren trendy en lijkt maar niet te verdwijnen uit een groot deel van de winkels, en niet voor niets. Dit soort white wash winkelkasten zijn namelijk heel gemakkelijk in te richten, wat voor producten je ook verkoopt. Ze hebben namelijk veel verschillende vakken, waardoor je gemakkelijk onderscheid kunt maken in verschillende merken of type producten. En je kunt zelfs kiezen of je een deel van de kast met deurtjes wilt of alle vakken open wilt laten.

White wash winkelkasten op maat maken

Het toffe aan white wash winkelkasten is dat je ze in veel gevallen volledig op maat kunt laten maken. Dit soort kasten zijn namelijk grotendeels met de hand gemaakt, en dus ook verkrijgbaar in specifieke maten. Als jij in je winkel bijvoorbeeld een muurtje hebt waar je een kast voor wilt kopen maar je vindt het moeilijk om iets in die exacte maat te vinden, dan kun je ook white wash winkelkasten op maat laten maken. Dit is weliswaar wat duurder dan wanneer je een kant en klare kast zou kopen, maar zeker de moeite waard als je iets unieks in je winkel wilt hebben.

Kwalitatief goede winkelkasten

Dit soort houten winkelkasten zijn vaak van uitmuntende kwaliteit. Juist doordat ze handgemaakt zijn en er goed hout voor wordt gebruikt gaan ze vaak een leven lang mee. Het is dus een goede investering voor je winkel, want zelfs als je de kast na een aantal jaren niet meer wilt gebruiken kun je hem nog voor een mooie prijs, tweedehands verkopen. Ze zijn namelijk niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens erg tijdloos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *