Wat is een cursus schilderen in Amsterdam?

Cursus schilderen Amsterdam

Hou je ervan om creatief bezig te zijn? Vind je het leuk om in je vrije tijd te schilderen? Til je schilderkunsten dan naar een hoger niveau door een cursus schilderen in Amsterdam te volgen. Deze schilderscursus is beschikbaar voor iedereen die als amateur aan het schilderen is maar graag enkele technieken zou willen leren. De bedenkers van deze cursus schilderen in Amsterdam houden rekening met werkende mensen en bieden daarom zowel overdag als in de avond lessen aan. Zo kies je zelf een gewenste dag en tijdstip uit die aansluit bij jouw drukke leven!

 

Hoe werkt een cursus schilderen in Amsterdam?

Wanneer je je hebt aangemeld gaat alles eigenlijk vanzelf. Het enige dat je naar de cursus mee hoeft te nemen is jezelf en een beetje plezier! De materialen worden door de cursus zelf aangeboden. De cursus zal bestaan uit cursisten die een beetje op hetzelfde niveau als jij schilderen. Elke les maak je een nieuw kunstwerk bestaande uit een nieuwe techniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan clair-obscur. Dit is een techniek die te maken heeft met licht en donker in een beeld. Een bekende schilder die hier veelvuldig gebruik van maakte is bijvoorbeeld Johannes Vermeer. Maak tijdens de les je eigen Vermeer en laat hem thuis met trots aan je partner of kinderen zien! Het leuke aan een cursus schilderen in Amsterdam is namelijk dat je al je kunstwerken zelf mee mag nemen naar huis. Na verloop van tijd zal je zien dat je technieken steeds beter worden en je kunstwerken steeds mooier!

 

Aanmelden voor een cursus schilderen in Amsterdam

Net als het volgen van de lessen zelf is het ook enorm makkelijk om je aan te melden. Dit doe je gewoon online via de website. Voor vragen kan je natuurlijk altijd telefonisch of per mail contact opnemen. Via de website is het tevens mogelijk om een indicatie van de prijs te krijgen. Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor een cursus schilderen in Amsterdam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *